Anda adalah tetamu ke blog ini.

Rabu, 8 April 2009

Syabas Warga Kerja ARDF V17 Open - Suksess!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahniah kepada semua pemenang Kejohanan ARDF 2009 anjuran Wilayah V17 dan Pusat Ko KL. Terima kasih kerana sudi menyertai pertandingan ini dan diharap segala pengalaman yang dikecapi sewaktu pertandingan dapat memberikan manfaat dan faedah berguna kepada anda semua.

Saya mewakili pihak penganjur memohon ribuan maaf sekiranya terdapat sebarang kecacatan sepanjang pertandingan ini diadakan dan berharap kami dapat memberikan kepuasan kepada semua yang bertanding.

Kami percaya segala kejayaan tidak akan datang sekiranya tiada usaha dicurahkan. Oleh itu, wajarlah kemenangan itu berpihak kepada anda semua. Selaku penganjur pertandingan, kami berusaha sedaya upaya menyediakan pertandingan yang terbaik dan keputusan yang adil kepada semua peserta.

Oleh itu, kami amat berbesar hati sekiranya tuan-tuan dapat berkongsi dengan kami pengalaman yang didapati sepanjang kejohanan ini berlangsung. Kami hanya menyediakan pertandingan dan sudah tentu pengalaman bertanding ada ditangan anda semua.Semoga setiap kejayaan tersebut tidak berhenti disitu, mudah-mudahan anda semua akan berusaha ke peringkat lebih tinggi kelak.


Dari 9W2PRO dan warga kerja V17 serta MALAS
_____________________________________

Untuk makluman lanjut akan saya paparkan gambar semasa acara ini berlangsung.

Jangan lupa lawati laman http://v17ardf2009.blogspot.com untuk keputusan.

Juga komen terawal dari http://dawus.blogspot.com/2009/04/ardf-542009-pusat-ko-q-kuala-lumpur.html

Serta laman http://9w2rut.blogspot.com/2009/04/ardf-with-aprs.html dan http://9w2rut.blogspot.com/2009/04/tracking-ardf-marsyal.html


Selamat membaca ;)..

P/S: Ikuti sambungan di laman http://9w2pro.blogspot.com dan laman web jurukaka anda untuk gambar selanjutnya.
Related Posts with Thumbnails