Anda adalah tetamu ke blog ini.

Rabu, 8 April 2009

Syabas Warga Kerja ARDF V17 Open - Suksess!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tahniah kepada semua pemenang Kejohanan ARDF 2009 anjuran Wilayah V17 dan Pusat Ko KL. Terima kasih kerana sudi menyertai pertandingan ini dan diharap segala pengalaman yang dikecapi sewaktu pertandingan dapat memberikan manfaat dan faedah berguna kepada anda semua.

Saya mewakili pihak penganjur memohon ribuan maaf sekiranya terdapat sebarang kecacatan sepanjang pertandingan ini diadakan dan berharap kami dapat memberikan kepuasan kepada semua yang bertanding.

Kami percaya segala kejayaan tidak akan datang sekiranya tiada usaha dicurahkan. Oleh itu, wajarlah kemenangan itu berpihak kepada anda semua. Selaku penganjur pertandingan, kami berusaha sedaya upaya menyediakan pertandingan yang terbaik dan keputusan yang adil kepada semua peserta.

Oleh itu, kami amat berbesar hati sekiranya tuan-tuan dapat berkongsi dengan kami pengalaman yang didapati sepanjang kejohanan ini berlangsung. Kami hanya menyediakan pertandingan dan sudah tentu pengalaman bertanding ada ditangan anda semua.Semoga setiap kejayaan tersebut tidak berhenti disitu, mudah-mudahan anda semua akan berusaha ke peringkat lebih tinggi kelak.


Dari 9W2PRO dan warga kerja V17 serta MALAS
_____________________________________

Untuk makluman lanjut akan saya paparkan gambar semasa acara ini berlangsung.

Jangan lupa lawati laman http://v17ardf2009.blogspot.com untuk keputusan.

Juga komen terawal dari http://dawus.blogspot.com/2009/04/ardf-542009-pusat-ko-q-kuala-lumpur.html

Serta laman http://9w2rut.blogspot.com/2009/04/ardf-with-aprs.html dan http://9w2rut.blogspot.com/2009/04/tracking-ardf-marsyal.html


Selamat membaca ;)..

P/S: Ikuti sambungan di laman http://9w2pro.blogspot.com dan laman web jurukaka anda untuk gambar selanjutnya.

Takniah pada calon CW 1/09

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lawati laman bersekutu saya http://9m2mgl.blogspot.com/2009/04/gealnggang-cw-dibuka-lagi-siapa-yang.html tentang keputusan CW siri 1/09.

Saya mengucapkan setinggi tahniah pada 9W2LLK dan rakannya kerana berjaya dalam ujian getir ini. Tak sia-sia 9M2PZ memberi tunjuk ajar ;)

Tidak lupa pada 9W2BYE saudara Kamal Ikan kerana berjaya menemui teori mempelajari CW gaya man kidal yang terbukti berjaya. Tapi ia tidak untuk tujuan aplikasi ya.

Juga 9W2JEN rakan-rakan yang lain yang berjaya.

Bagi mereka yang berminat. Jika mahu menjadi popular..anda masih boleh memilih callsign seperti 9M2MUS!! Hahaha... secara tak langsung anda akan sama taraf seperti angkasawan negara 9W2MUS hahahaha... Abang besar ;)

Juga masih banyak lagi callsign kosong yang menjadi kegilaan ramai seperti 9M2BBS, 9M2ALI, 9M2ABU, 9M2BOY, 9M2MAS, 9M2EDY, 9M2NIK, 9M2ROY, 9M2LEE etc.. jadi tunggu apa lagi.. kerana sekali callsign ini terisi pasti anda tidak akan dapat dah... seperti no plate kereta juga ;)

Hingga jumpa lagi. :)

Kreativiti

(Gambar diciplak dari laman http://9w2ipt.blogspot.com/2009/04/radiokom-ciptaan-9w2-suf.html )

Mmm... suatu kreativiti pada rakan ini 9W2SUF ;)

Hari untuk beralih ke persekitaran baruAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya masih lagi sibuk dengan urusan peribadi. Tanda-tanda akan ditukarkan ke seberang dah mula bertiup kencang. Apapun saya redha untuk kembali ke sana... (Cth-cth seberang spt KK, Labuan, Jkrta etc huhuhu). So, layan ajer gambar-gambar trip masa saya kat Saigon dengan ketik gambar di atas.

Hingga jumpa lagi ;)
Related Posts with Thumbnails